رصدنامه فرهنگی و اجتماعی دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی منتشر شد

دفتر مطالعات معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی
۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۰۸۷۶
رصدنامه فرهنگی و اجتماعی دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی با عنوان آینه فرهنگ و جامعه زیر نظر مهدی عباسی در تیرماه ۹۹ منتشر شد.
رصدنامه فرهنگی و اجتماعی دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی منتشر شد

سومین شماره رصدنامه فرهنگی و اجتماعی آینه فرهنگ و جامعه به همت دفتر مطالعات معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در تیرماه 99 منتشر شد.

این رصدنامه در 42 صفحه منتشر شده است که دارای بخش‌های متنوعی همچون گزارش ایران که شامل آمار و درصدها و آسیب‌های اجتماعی است و دیدگاه‌ها که شامل سخنرانی جامعه‌شناسان مطرح در جامعه، می‌شود. بخش جستارها که شامل مقاله‌ای از اساتید جامعه‌شناسی است و در آن به روز‌ترین نظریات جامعه‌شناسان مطرح می‌گردد. بخش گزارش و معرفی کتاب و نشریه و فیلم و نقد فیلم و رصد و اخبار دانشگاه‌ها و ... مطرح شده است.

این رصدنامه فرهنگی و اجتماعی هر ماه توسط دفتر مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی منتشر می‌شود و در اختیار معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی قرار می گیرد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: آینه فرهنگ و جامعه رصدنامه رصد دانشگاه دانشجویان آمار و درصد و جامعه جامعه شناسی