مشکلات و عوارض آن مواجه‌اند امری ضروری است.

۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۲ کد : ۲۲۹۲۹ آینه دانشگاه
به گزارش دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی، محمدسعید ذکایی در نخستین نشست وبیناری فراغت که با حضور ایرج شاکری‌نیا، دانشیار روانشناسی دانشگاه گیلان به مثابه گفتگو در روز یکشنبه ۱۵ شهریورماه به صورت مجازی برگزار شد بیان کرد: گفت‌وگو درخصوص فراغت در اوضاع کنونی که همه با بیماری کرونا مواجه‌ و با مشکلات و عوارض آن از قبیل کلافگی، بی‌حصولگی و ملال درگیرند امری ضروری است.
مشکلات و عوارض آن مواجه‌اند امری ضروری است.

گفت‌وگو درخصوص فراغت در زمان شیوع کرونا ضروری است

استاد مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: گفت‌وگو درخصوص فراغت در اوضاع کنونی که همه با بیماری کرونا و با مشکلات و عوارض آن مواجه‌اند امری ضروری است.

به گزارش دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی، محمدسعید ذکایی در نخستین نشست وبیناری فراغت که با حضور ایرج شاکری‌نیا، دانشیار روانشناسی دانشگاه گیلان به مثابه گفتگو در روز یکشنبه 15 شهریورماه به صورت مجازی برگزار شد بیان کرد: گفت‌وگو درخصوص فراغت در اوضاع کنونی که همه با بیماری کرونا مواجه‌ و با مشکلات و عوارض آن از قبیل کلافگی، بی‌حصولگی و ملال درگیرند امری ضروری است.
استاد مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: امر  فراغت به معنای وقت آزاد است که با عاملیت و اراده آزاد فرد گره خورده ولی شرایط کرونایی جدید چنین وقت آزاد را  بر ما تحمیل کرده است.
نویسنده کتاب فراغت، مصرف و جامعه افزود: حضور دانشجویان در دانشگاه امری فراغت آمیز بوده الان بخشی از وقت دانشجویان از این حضور فراغتی سلب شده است.
وی خطاب به سیاستگذاران فرهنگی گفت: شاید دانشجویان با سرمایه‌های فرهنگی بالا کمتر نیاز به سیاستگذاری فرهنگی ساختارها داشته باشند اما افراد با سرمایه‌های فرهنگی و اقتصادی پایین به یکسری آموزش‌های مناسب و غیردستوری نیاز ضروری دارند.
دکتر ایرج شاکری‌نیا در ادامه این نشست در استفاده از تخصص‌های مختلف علمی جامعه‌شناسی، انسان‌شناسی، روانشناسی، علوم تربیتی و ... در امر جهت‌دهی، برنامه ریزی و مدیریت اوقات فراغت تاکید کرد و گفت: درست است که ساختارها مهم است اما علایق، و ذایقه‌های فردی در برنامه ریزی اوقات فراغت نقش عمده‌ای دارند. اوقات فراغت مهم است اما غنی‌سازی آن مهمتر است اگر توجه بدان نشود افراد با اتلاف وقت مواجه خواهند شد.

کلید واژه ها: آینه دانشگاه گیلان دانشگاه گیلان وبینار دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی


نظر شما :