نشست مجازی «بایستههای سواد رسانهای در دانشگاهها» برگزار شد
نشست مجازی با موضوع (بایستههای سواد رسانهای در دانشگاهها) به همت دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
ادامه مطلبنشست مجازی با موضوع (بایستههای سواد رسانهای در دانشگاهها) به همت دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
ادامه مطلبدفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی، چهارمین نشست مجازی با موضوع "سواد رسانهای" برگزار میکند.
ادامه مطلبدفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی، نشست مجازی با موضوع "سواد رسانهای" برگزار میکند.
ادامه مطلبگفتار حاضر مبتنی بر مهارت های اجتماعی کلی با رویکرد کاربردی بود پیشنهاد میگردد که مطالعات آتی بر حوزههای تخصصی متمرکز شوند مثلا مهارتهای اجتماعی مختص فضای مجازی یا مهارتهای اجتماعی مختص مهمانی و ...
ادامه مطلباکنون به خاطر محدودیتها و مشکلات ایجاد شده ناشی از کرونا، نرخ شیوع نشانههای روانشناختی افزایش داشته است؛ به طوری که استرس، اضطراب، تعارض ،افسردگی ،وسواس و سایر نشانهها رو به افزایش است.
ادامه مطلبدر این یادداشت کوتاه به هیچوجه قصد ندارم که چندان وارد مباحث فلسفی سیاسی درباره آزادی و مناقشات آن شوم، چرا که قبلاً در آثار قبلیام به حد کافی به آن پرداختهام. اما ظاهراً امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، در دفاع از کاریکاتورهای انتشار یافته درباره پیامبر اکرم(ص)، اشاره به آزادی بیان کرده است.
ادامه مطلببی صبری ما تا آنجاست که امسال به فردی رای میدهیم و او را رییس جمهور میکنیم و برای او هورا میکشیم؛ ولی یکی دو ماه بعد با بدگویی و جوکسازی و غیره، وی را بدنام و تخریب میکنیم و بعد از دو سال، او را دوست نداریم و در دوره بعد به فرد دیگری رای میدهیم. موانع فرهنگی توسعه ایران در بین عوامل اجتماعی موثر بر بی صبری ایرانیان میتوان از عوامل مختلفی نام برد.
ادامه مطلبکتاب «هر دانشجو، یک خبرنگار» از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شد.
ادامه مطلبحجتالاسلام والمسلمین داود فیرحی، پژوهشگر اندیشه سیاسی در اسلام و استاد دانشگاه تهران، چهارشنبه ۲۱ آبان به دلیل ابتلا به کرونا درگذشت و پیکر او نیز روز پنجشنبه ۲۲ آبان در آرامستان بهشت معصومه(س) قم به خاک سپرده شد. او مؤلف ۱۰ کتاب بود و حدود ۶۰ مقاله در مجلات و کنفرانسهای علمی در حیطه اندیشه سیاسی اسلام منتشر کرده بود.
ادامه مطلبصورت مسأله کرونا خیلی پیچیده نیست. شیوع این بیماری در ایران و جهان شتاب و شدت مخاطرهآمیزی به خود گرفته است. اما به نظر میرسد، مدیریت پیشــــگیری و درمان، حساسیت عمومی و درک همهجانبه ابعاد آن متناسب با وضعیت کنونی نیست.
ادامه مطلببعد از همهگیری ویروس کرونا در جهان و ملاحظه مرگ و میرهای گسترده ناشی از آن و با توجه به پیشرفتهای شگرف انسان در علوم، نگاهها برای مهار این بیماری به متولیان علوم آزمایشگاهی و پزشکی دوخته شد و امید میرفت که اندکی بعد، راهحلهای علمی برای مهار آن اعلام و آزمایش شود و جهان از شر این ویروس خطرناک رهایی یابد.
ادامه مطلبپدیده بیماری کرونا چند وجه دارد و باید مورد آسیبشناسی قرار بگیرد. از ابتدا به این پدیده کاملاً از وجه پزشکی نگاه شد و جامعه از وجود وجوه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی غافل شد. گفته شد که اگر کسی، تغذیه خوبی داشته باشد، مشکلات بسامان میشود، در صورتی که دیدیم چیزهای دیگری مانند تنظیم روابط اجتماعی و سبک زندگی نیز مهم هستند.
ادامه مطلب«محمد زینالی اناری»، پژوهشگر علوم اجتماعی در اردبیل در کتابی با نام «راز کرونای ایرانی» ضمن مروری کوتاه بر ظهور و بروز کرونا در ایران، تفاوتهای آن را با سایر کشورها بررسی کرده است.
ادامه مطلبداستان کرونا یک ماجرای تلخ جهانی است. همه کشورها برنامهریزی و البته سیاستهای متفاوتی را برای مقابله با ویروس کرونا دنبال میکنند. برنامهریزیهایی که تا حدودی هم سیاسی شده است و در گفتمان سیاسی هم مورد تحلیل و تفسیر قرار میگیرد.
ادامه مطلبیکی از تحولات بزرگ قرن بیستم پیدایش کلانشهرها یا ابرشهرها بود. میلیونها انسان در فضایی فشرده و متراکم با چگالی بالا کنار هم به کار و زندگی مشغول شدهاند. رشد این شهرها در زمانهای صورت گرفت که پیشرفتهای بهداشتی و پزشکی در طول این قرن تا اندازه بسیار زیادی بیماریهای مسری و کشندهای مانند طاعون، وبا و آبله را کنترل و محدود کردند. از اینرو این میزان از تراکم و فشردگی جمعیت و فعالیتها محصول شرایط نبود یا کاهش اپیدمیهای گسترده هستند.
ادامه مطلبهمسایه توأمان که نزدیک است بشدت دور نیز هست. دوری و نزدیکی همسایه نسبت وثیقی دارد با همجواری او با ما. چیزی که کنار ما و بیخ گوش ما است میتواند بشدت آزاردهنده نیز باشد برای همین است که تلاشی حداکثری صورت میگیرد تا آن چیز دور نگه داشته شود.
ادامه مطلب